Overskrift

cms scms hjemmeside gratis layout design webdesign asp smarte funktioner
 Gå til startsiden! Gem  under foretrukne! Send en e-mail til ! Gå til din administrationsside - adgangsbeskyttet

Velkommen til Simple CMS (SCMS)

SCMS er, som navnet antyder, et simpelt Content Management System (CMS) med en række funktioner, som er let tilgængelige og let forståelige.

Din personlige hjemmeside er nu genereret og klar til brug. Men for at få udbytte af din SCMS er der et par ting, som du bør gøre med det samme. Vi anbefaler, at du som minimum gennemfører nedenstående punkter, før du begynder at anvende din hjemmeside (give url'en til andre):

  • Tilpas denne side (startsiden) ved at klikke på linket "Rediger" i admin-menuen øverst på siden!

  • Klik derefter på linket "Generelle indstillinger" og tilpas udseendet på din hjemmeside. Lige nu er siden sat op med standardindstillinger, men du har mulighed for at tilpasse stort set alt og dermed tilpasse hjemmesiden til netop dit brug. Du har bl.a. mulighed for at tilpasse layout, farver, baggrundsbilleder, overskrift, metakoder til søgemaskiner og meget mere.

  • Lav dine egne sider ved at klikke på linket "Ny" i admin-menuen øverst på siden! Du kan selv tilpasse indholdet på dine sider ved brug af vores Word-lignende editor. SCMS er som standard sat op, så du kan lave tre undersider. Hvis du har behov for flere, skal du henvende dig til now@net!

  • .... eget domæne sættes op

God fornøjelse med din nye hjemmeside.

 

Opret din egen hjemmeside!